23 mai 2024

Cele mai bune oferte pentru Adobe Photoshop: Obtineti software-ul de editare foto gratuit

Cele mai bune oferte pentru Adobe Photoshop: Obtineti software-ul de editare foto gratuit


Dacă lucrezi în domeniul creativ, probabil știi deja că Adobe Photoshop este aplicația de referință pentru aproape orice tip de design grafic și editare foto, fie la nivel profesional, fie la nivel de hobby. Din nefericire, fiind liderul de piață, Adobe poate fi foarte scump, mai ales în funcție de tipul de suita de aplicații Adobe pe care o cauți. Din fericire, există câteva reduceri bune, în special dacă ești student sau profesor, iar dacă nu, există alternative destul de bune la Photoshop disponibile dacă nu vrei să plătești prețurile Adobe. Pe de altă parte, dacă trebuie să ai neapărat Adobe Photoshop, am adunat câteva oferte și alte informații mai jos. Ai putea să verifici și câteva dintre aceste oferte excelente pentru laptopuri și desktopuri dacă te gândești să îți upgradezi PC-ul pentru a putea gestiona Photoshop-ul și celelalte aplicații Adobe mai ușor.

Dacă nu ai folosit niciodată acest instrument sau ai nevoie doar să faci ceva rapid și nu dorești acces permanent, poți folosi întotdeauna oferta de încercare gratuită oferită de Adobe. Vei avea acces la Photoshop pe desktop și iPad, inclusiv la Adobe Express, și poți profita de tutoriale gratuite, fonturi, șabloane și multe altele. Plus, pentru perioada de încercare vei avea până la 100GB de stocare în cloud.

Discount pentru studenți și profesori pentru toate aplicațiile Adobe Creative Cloud: 20 de dolari pe lună, în loc de 60 de dolari

Chiar dacă este destul de dificil să obții reducere la serviciile de abonament ale Adobe, studenții și profesorii beneficiază întotdeauna de o reducere cu Adobe. Adobe oferă acces la cloud pentru majoritatea aplicațiilor sale excelente de editare foto și creative, ceea ce vă permite să utilizați instrumentele pe diverse platforme, cum ar fi iPad-ul, desktopul și mobilul. Cloudul vine cu toate aplicațiile Adobe, cum ar fi Illustrator pe iPad, InCopy, Adobe Lightroom Classic, Prelude, Animate, After Effects, Photoshop pe iPad, Audition, Adobe Photoshop, Premiere Pro, InDesign, Dreamweaver, Adobe Dimension și multe altele. Plus, cu abonamentul tău primești 100GB de stocare în cloud. Facturarea se face lunar și poți anula oricând. În prezent, reducerea pentru abonamentul All Apps pentru studenți și profesori este doar de 20 de dolari pe lună pentru primul an și 30 de dolari pe lună după aceea. De asemenea, poți profita de o încercare gratuită de 7 zile pentru accesul la toate aplicațiile din Creative Cloud.

Ghidul începătorului pentru Adobe Photoshop Adobe Photoshop există de decenii și a evoluat mult în timpul acesta. Programul popular, complet de Photoshop pe care majoritatea dintre noi îl asociem cu acest software face acum parte din suita Creative Cloud, care este un pachet mai mare de programe Adobe concepute pentru profesioniști. Cu toate acestea, puteți obține încă Photoshop singur, dacă doriți, sau Photoshop cu unele alte aplicații Creative Cloud, fără să plătiți pentru întreaga suita (deși la aproximativ 20 de dolari pe lună pentru Photoshop singur, cumpărarea uneia dintre ofertele de mai sus pentru Photoshop este o valoare mult mai bună în general). Trebuie doar să țineți cont că aceste programe, inclusiv aplicația standard Photoshop, sunt bazate pe abonament.

Pentru cei care caută ceva mai simplu, precum și pentru utilizatorii obișnuiți care nu vor să fie legați de un plan de plată lunar sau anual, există și Adobe Photoshop Elements. Lansat inițial odată cu Adobe Photoshop 6, Photoshop Elements este un set de programe mai simplu, mai orientat spre editare foto și sarcini simple de design grafic decât pentru lucrări profesionale serioase. Este natural mai ieftin și nu urmează un model de plată bazat pe abonament. La fel ca majoritatea software-urilor Adobe, atât Adobe Photoshop Elements, cât și pachetele de software Creative Cloud sunt disponibile atât pentru Windows, cât și pentru Mac.

Adobe Creative Cloud Adobe Creative Cloud este un set de mai multe aplicații de editare gândiți-vă la ceva asemănător cu Microsoft Office, doar că și mai expansiv care conține programul complet de design grafic Adobe Photoshop, împreună cu un set de alte programe. Umbrela completă Creative Cloud acoperă aplicații precum Lightroom, Illustrator, Dreamweaver și Premiere, pentru a enumera doar câteva dintre cele mai populare, și urmează o structură de abonament în care plătiți o taxă lunară sau anuală (un plan anual este probabil cea mai bună modalitate de a obține o reducere pentru Adobe Photoshop aici). Există și diferite planuri disponibile, deci nu trebuie neapărat să plătiți pentru întregul pachet dacă nu aveți nevoie de el. Adobe Creative Cloud este un software premium cu un preț pe măsură, dar conține versiunea completă a Photoshop-ului și este cu mult cea mai bună alegere pentru profesioniști și alți utilizatori serioși. Una dintre ofertele de mai sus pentru Photoshop vă poate ajuta, de asemenea, să economisiți bani.

Adobe Photoshop Elements 2024 Ultima revizie 2024 a Adobe Photoshop Elements a succedat versiunii 2023 ca editor grafic raster de nivel de intrare al Adobe și este cea mai bună opțiune pentru utilizatorii amatori și obișnuiți. Pachetul standard Photoshop Elements 2024 este mai axat pe fotografie și editare foto decât pe design grafic 2D, făcându-l mai puțin util decât Creative Cloud (care include programul standard complet de Photoshop) pentru utilizarea profesională. Cu toate acestea, este o alegere excelentă pentru pasionați și utilizatori generali, în special atunci când luați în considerare că este mult mai ieftin decât Adobe Creative Cloud și nu vă leagă de un plan de plată lunar sau anual.

Este Adobe Photoshop un abonament? Adobe Photoshop Elements este o achiziție unică, deci atunci când o cumpărați, dețineți acea licență pe viață, fără taxe de abonament. În schimb, aplicațiile și pachetele mai complete și profesionale Adobe Creative Cloud sunt bazate pe abonament (așa cum este și suite-ul Office 365 al Microsoft), dar nu trebuie să plătiți pentru întregul pachet pentru a obține Photoshop. Pachetele precum Planul pentru Fotografie Creative Cloud, care îmbină Photoshop cu Lightroom, reprezintă câteva opțiuni mai ieftine pentru cei care au nevoie doar de anumite aplicații. De asemenea, o modalitate bună de a obține o reducere pentru Adobe Photoshop pe aceste planuri bazate pe abonament este să căutați reduceri pentru o licență anuală plătită în avans, în loc de lună cu lună.

Funcționează Adobe Photoshop pe Chromebook? În prezent, Adobe Photoshop și alte aplicații Creative Cloud sunt disponibile doar pentru Windows și MacOS. Cu toate acestea, cei care folosesc un Chromebook nu sunt lipsiți de opțiuni: utilizatorii Chrome OS pot descărca Photoshop Express, versiunea mobilă a Photoshop-ului, care funcționează pe Chromebook datorită compatibilității sistemului de operare cu aplicațiile Android. Chrome OS permite și controlul desktopului la distanță, ceea ce înseamnă că puteți utiliza Chromebook-ul pentru a accesa de la distanță un PC sau Mac care rulează Adobe Photoshop și să îl utilizați în acest fel.